Πληροφορίες για το εκπαιδευτικό μας ίδρυμα

Πληροφοριες για το εκπαιδευτικο μας ιδρυμα

Το CityU είναι ένα αγγλόφωνο κολλέγιο που ιδρύθηκε το 2013 και προσφέρει μια ποικιλία Διπλωμάτων, Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών τίτλων, όπως : Διεθνή Ξενοδοχειακή και Τουριστική Διοίκηση, Διοίκηση Λιανικού Εμπορίου, Διοίκηση Ξενοδοχειακης και Τουριστικης Ψυχαγωγίας, Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το CityU, σε συνεργασία με το Cardiff Metropolitan University, προσφέρει με συμφωνία δικαιόχρησης προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγραμμάτων σπουδών όπως: Πτυχίο στη Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ψυχολογία και Πληροφορική, Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ξενοδοχειακά και Τουρισμό, Νομική για Επιχειρήσεις και Ψυχολογία. Μέσω αυτής της συνεργασίας, τα προγράμματα της CityU δεν είναι μόνο διαπιστευμένα από το τοπικό Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας αλλά και από το QA του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η αποστολή του CityU είναι να παρέχει σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματα που στοχεύουν σε αποτελέσματα και εστιάζουν στις ανάγκες των σπουδαστών, έτσι ώστε κάθε πτυχιούχος να γίνει ικανός και εξειδικευμένος επαγγελματίας στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Οι κύριες κατευθύνσεις μας είναι η Ξενοδοχειακή και Τουριστική Διοίκηση και η Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στόχος μας είναι η εδραίωση ισχυρής διεθνούς συνεργασίας σε όλους αυτούς τους τομείς σπουδών.

Το CityU φιλοξενεί φοιτητές από περισσότερες από 10 χώρες και προσλαμβάνει ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό από περισσότερες από πέντε χώρες. Η πλειοψηφία των φοιτητών του CityU προέρχεται από χώρες εκτός Κύπρου. Ως διεθνές κολέγιο, το CityU προσφέρει εκπαιδευτικές ευκαιρίες για φοιτητές από όλη την Ευρώπη και τους φέρνει σε επαφή με μαθητές από άλλα μέρη του κόσμου. Η διπλή αναγνώριση και η ευέλικτη δομή των διπλωμάτων παρέχουν μια ευκαιρία στους φοιτητές με διαφορετικό εκπαιδευτικό υπόβαθρο να συμμετέχουν σε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές που ανταποκρίνονται στα καλύτερα ακαδημαϊκά πρότυπα.

Η ανάπτυξη διπλών και κοινών προγραμμάτων σπουδών αποτελεί σημαντικό μέρος των διεθνών δραστηριοτήτων μας. Προτεραιότητά μας είναι να αναπτύξουμε ένα κοινό ή διπλό προπτυχιακό πρόγραμμα στη Διεθνή Ξενοδοχειακή και Τουριστική Διοίκηση ή / και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων μέσα σε μια εταιρική σχέση, η οποία περιλαμβάνει εταίρους από χώρες της ΕΕ

Η φιλοσοφια μας

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στις ακόλουθες βασικές αξίες και αρχές:

  • Πρόσβαση στην εκπαίδευση: Η ευκαιρία για μάθηση πρέπει να είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε και οπουδήποτε και η εκπαίδευση πρέπει να είναι προσιτή και προσβάσημη σε όλους.
  • Παγκόσμια προσέγγιση: Η εκπαίδευση δεν πρέπει μόνο να προσαρμόζεται στις τοπικές ανάγκες της αγοράς εργασίας, αλλά και στις ανάγκες των αναπτυσσόμενων παγκόσμιων αγορών.
  • Ευελιξία: Προγράμματα και υπηρεσίες που μεγιστοποιούν την ευκολία για τους μαθητές και είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους.
  • Καινοτομία: Η εκπαίδευση που διασπά τα εμπόδια του χρόνου και του τόπου και βασίζεται στις βέλτιστες σύγχρονες πρακτικές.
  • Αποτελέσματα: Η εκπαίδευση πρέπει να οδηγήσει στην ανάπτυξη κριτικής σκέψης και στη συνεχή προσωπική ανάπτυξη. Οι απόφοιτοι πρέπει να είναι ικανοί να προσφέρουν στην επαγγελματική κοινότητα που ανήκουν.

Το οραμα και η αποστολη μας

Η αποστολή του CityU είναι να παρέχει σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματα προσανατολισμένα στα αποτελέσματα και να εστιάζουν στις ανάγκες των φοιτητών, έτσι ώστε κάθε απόφοιτος να μπορεί να φιλοδοξεί να γίνει ικανός και εξειδικευμένος επαγγελματίας, στο σημερινό ραγδαία μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Το CityU ήταν το πρώτο Κολλέγιο που εστίασε - εκτός από τις ανάγκες των νέων φοιτητών - στις ανάγκες των εργαζομένων ενηλίκων. Κατανοούμε τις επιθυμίες των μαθητών, περισσότερες επιλογές και λιγότερες ταλαιπωρίες. Γι 'αυτό προσφέρουμε ευέλικτα, αυτοκατευθυνόμενα προγράμματα που ταιριάζουν στη ζωή των μαθητών και πώς θέλουν να μάθουν. Όλοι οι μαθητές μας βιώνουν μια ώθηση. την επιθυμία για κάτι περισσότερο. Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους και είμαστε ανοιχτοί για την άποψή σας.

Προγραμματα Σπουδων

Τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί με έναν στόχο: να σας παρέχουν ό, τι χρειάζεστε για να ακολουθήσετε την καριέρα που θέλετε και να πετύχετε.

Καθώς προχωράμε με τολμηρά σχέδια Παγκόσμιας Επέκτασης και πιο συναρπαστικά προγράμματα και κάνοντας την προσβάσιμη εκπαίδευση πραγματικότητα για όποιον επιθυμεί να πετύχει, στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε μαθητή την ευκαιρία να έχει μια μοναδική εμπειρία και αξέχαστες φοιτητικές χρονιές.

- Ηλίας Φιλίππου - CEO

Όπως προαναφέρθηκε, το CityU επικεντρώνεται πρωτίστως στους μαθητές και στην εκπαιδευτική και προσωπική τους ευημερία. Το CityU λαμβάνει υπόψη την εκπαίδευση των μαθητών και οι μαθητές μπορούν να συμβάλουν στο σχεδιασμό μαθησιακών εμπειριών μέσω των εποικοδομητικών σχολίων και κριτικών τους. Με αυτόν τον τρόπο, είμαστε σε θέση να διευκολύνουμε τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των μαθητών για να προωθήσουμε και να διατηρήσουμε επαρκή μάθηση.

Το CityU προσφέρει, μεταξύ άλλων, προγράμματα σπουδών στους τομείς της Διεθνούς Διοίκησης Φιλοξενίας και Τουρισμού, της Διοίκησης Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Μονάδων, της Διοίκησης Λιανικού Εμπορείου, της Ψυχαγωγίας Μονάδων Φιλοξενίας.

Επιπλέον, το CityU σε συνεργασία με το Cardiff Metropolitan University (CMU) προσφέρει βάσει συμφωνίας δικαιόχρησης μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων όπως: Πτυχία 3 ετών σε Λογιστική & Χρηματοοικονομικά, Πληροφορική, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ψυχολογίας.

Επιπλέον, προσφέρονται 1ετή μεταπτυχιακά προγράμματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στη Διεθνή Διοίκηση Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Μονάδων, στο Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο, στην Ψυχολογία της Υγείας και σε άλλα.

Όλα τα μαθήματα διεξάγονται από προσεκτικά επιλεγμένο διδακτικό προσωπικό υψηλού επιπέδου που μπορεί να εγγυηθεί μια πολύτιμη μαθησιακή εμπειρία. Είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να εξοπλίσουν τους μαθητές με το κατάλληλο εκπαιδευτικό και τεχνικό υπόβαθρο, αλλά και αυτά που προσφέρονται βάσει συμφωνιών δικαιόχρησης στοχεύουν στην οικοδόμηση των μαθητών με την προσωπικότητα που απαιτείται για να ξεχωρίζουν σε ένα πολύ ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον. Επιπλέον, έχουν σχεδιαστεί για να αντιστοιχούν σε ακαδημαϊκά προγράμματα άλλων πανεπιστημίων δίνοντας στους φοιτητές την ευκαιρία να μεταφερθούν εύκολα σε άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα σε διάφορες χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ, κ.λπ., χωρίς να χάσουν πιστωτικές μονάδες.

CityU έχει δεσμευτεί για την οικοδόμηση μιας περιεκτικής κοινότητας, καθώς και στην παροχή πόρων και υποστήριξη για να βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν, να αναπτύξουν και να αναπτυχθούν στις επιδιώξεις τους, πέρα από την τάξη.

Το CityU προσφέρει επίσης μια ποικιλία υπηρεσιών και υποστήριξης σε μαθητές που επιδιώκουν να αυξήσουν το επίπεδο συμμετοχής τους στο ίδρυμα. Το CityU επικεντρώνεται στην εφαρμογή των απαραίτητων πολιτικών, διαδικασιών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλού επιπέδου, παρέχοντας το καλύτερο που μπορεί να επιτευχθεί προς όφελος των μαθητών του.